Talk

Livestreaming: Indeklima og sundhed

Ideernes, visionernes og demokratiets festival

Lørdag d. 28. oktober 2023

København

Hvordan skaber vi et bedre indeklima i vores hjem? Hvorfor er et sundere indeklima godt for samfundsøkonomien? Og hvilken rolle spiller indeklimaet i den bæredygtige omstilling?

Vidste du, at vi bruger 90% af vores liv indendørs? I hjemmet, i skolen, på kontoret. Luften indenfor har derfor enorm betydning for vores trivsel, sundhed og indlæring. Men alligevel er luftforureningen i dag ofte langt større i vores hjem end langs byernes mest trafikerede veje. Hvordan hænger det sammen, og hvordan sikrer vi et bedre indeklima?

Sammen med Lars Gunnarsen, professor i menneskers behov inden døre, skal vi blive klogere på, hvordan vi kan forbedre indeklimaet i vores eget hjem, hvorfor et sundt indeklima er godt for samfundsøkonomien, og hvilken rolle indeklimaet spiller i den bæredygtige omstilling.

Line Friis Frederiksen interviewer.

Arrangementet livestreames fra Ideernes, visionernes og demokratiets festival, som Ræson afholder i Imperial den 28. oktober, og hvor VidenSkaber deltager med fire arrangementer på Foyerscenen.

Information om livestreaming opdateres på idefestival.dk, hvor du også kan læse mere om og købe billet til festivalen.

Tid & sted

Sted:
Ideernes, visionernes og demokratiets festival

Imperial

Ved Vesterport

41612 København V

Dag:
Lørdag d. 28. oktober 2023
Tid:
Kl. 15:50 - 16:05
Mød forskerne
Lars Gunnarsen
Lars Gunnarsen er uddannet civilingeniør fra maskinretningen på Danmarks Tekniske Universitet. Han har gennem 40 år arbejdet med rådgivning, projektering og forskning og herigennem bidraget til mulighederne for at skabe det bedst mulige indemiljø i boliger, kontorer, skoler og institutioner. De seneste 13 år har han været professor i menneskers behov inden døre ved Institut for Byggeri, By og Miljø på Aalborg Universitet i København.
Line Friis Frederiksen
Line Friis Frederiksen er uddannet biolog og har de seneste 18 år arbejdet som videnskabsjournalist og haft værtsroller på både DR, TV2 og Discovery Channel. Hun har også produceret radio, forfattet bøger til børn, unge og voksne og er en hyppigt anvendt moderator.
Dagens moderator
Mød forskerne
Dagens moderator