Vær med

formidling

I VidenSkaber arbejder vi med forskellige formidlingsformater: podcasts, videoer og artikler.

VidenSkaber samarbejder med Videnskab.dk, Danmarks største videnskabsmedie. I løbet af efteråret 2024 skriver de en række videnskabsjournalistiske artikler under det overordnede tema "hvordan forandrer kunstig intelligens vores samfund?" Vi linker løbende til artiklerne her på siden.

I efteråret 2024 udgiver vi en række videoer i VidenSkabers videoserie "Hvordan ved vi det?" Videoerne kan ses her på siden og på Videnskabernes Selskabs YouTube-kanal, så snart de lanceres.

Efteråret byder også på en ny podcast med titlen "Hvordan ved vi det?" Lyt med her på siden, eller find den, hvor du finder dine andre podcasts.

Udvalgte debatter og foredrag optages og kan efterfølgende ses her på siden.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Om VidenSkaber

ET MØDESTED FOR BORGERE OG FORSKERE

Videnskabernes Selskab ønsker med VidenSkaber at bringe videnskaben ind i hverdagen og vise, hvordan den kan bidrage, når vi skal finde løsninger på samfundets store udfordringer.

I VidenSkaber tager vi udgangspunkt i aktuelle og hverdagsnære emner og arrangerer workshops og debatter over hele landet, så alle kan være med i samtalen. Målet er at flere får indsigt i, hvordan videnskaben arbejder. I VidenSkaber spørger vi derfor konsekvent "hvordan ved vi det?”, så vi alle bliver bedre til at skelne mellem, hvad der er videnskabeligt underbygget viden, og hvad der ikke er.

Lancering af VidenSkaber på Folkemødet, 2023.