Video

Fremtidens bæredygtige have

Heading

1.11.2023

Af

Hvordan skal fremtidens bæredygtige have tage sig ud? Og hvilke planter skal vi have i den?

Kom med professor i plantefysiologi Michael Broberg Palmgren rundt om, hvorfor vilde planter er vigtige for biodiversiteten, hvordan vi holder liv i dem, hvad en mutantplante er, og hvorfor vi ikke kan leve uden de kultiverede planter, og de ikke kan leve uden os.

Arrangementet blev livestreamet fra RÆSONs Idéfestival, som blev afholdt i Imperial, København den 28. oktober 2023, og hvor VidenSkaber deltog med fire arrangementer på Foyerscenen.

Produceret af RÆSON for Videnskabernes Selskab

Medvirkende: Michael Broberg Palmgren

Vært: Line Friis Frederiksen

Om
Omtalte forskere
Michael Broberg Palmgren
Michael Broberg Palmgren stod efter studentereksamen i 1976 til søs, først på en gastanker på middelhavsfart som kammerdreng og koksmath, derefter i kabyssen på en af marinens minelæggere. Han tog derefter en bifagseksamen i nordisk sprog og litteratur (danskstudiet) på KUA, og uddannede sig herefter som tækkemand hos en velrenommeret mester i Gl. Holte. Som 25-årig kunne han endelig starte på sit drømmestudiestudium: biologi. I dag er han professor i plantefysiologi på Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Københavns Universitet, og medlem af Videnskabernes Selskab.